Overslaan en naar de inhoud gaan

Jacco maris

Jacco Maris verlichting

Van niets iets maken.
Maximale ontwerpen maken van minimale hoeveelheden materiaal ...

Dit is het basisconcept dat, sinds 1994, ten grondslag ligt aan de creatie van de lichtkenmerken van Jacco Maris. Dit zijn unieke objecten die krachtige en opwindende looks combineren met gracieuze harmonie en subtiele elegantie, en die vakkundig en individueel met de hand worden vervaardigd in hun eigen atelier.

De meeste verlichtingsontwerpen van Jacco Maris zijn gebaseerd op metaal en staal. Deze materialen en de eenvoud in lichtontwerp zijn het belangrijkste handelsmerk van Jacco Maris Design.

Roestvrij staal, zwart staal, gietmetaal en messing zijn onderscheidende elementen die alleen of in combinatie met ander materiaal zoals leer worden toegepast. In de loop der jaren zijn er talloze opmerkelijke verlichtingscollecties ontwikkeld, elk met een eigen karakter.

Alle verlichtingsarmaturen worden met de hand gemaakt. Dit stelt Jacco Maris in staat om haar standaardcollecties aan te vullen met maatwerk en speciale ontwerpen voor projecten, waarbij de specifieke wensen van de klant tot in het kleinste detail worden verwerkt.

Categorie