Overslaan en naar de inhoud gaan

Sequana

Sequana stoffen

Sequana, is de Latijnse naam van de Keltische godin die de bron van de rivier de Seine beschermde in het oude Frankrijk. Het is de naam die Mary Shaw heeft gekozen als symbool voor een heel universum rond het huis, dat ze in 1997 in Parijs maakte, een concept dat op dat moment totaal vernieuwend was.  

Het huis van Sequana is er een van warmte, comfort en kleur. Het is inspirerend, een plaats van rust en energie, harmonie en welzijn voor een ontspannen en elegant leven.

De originele synthese van Keltische en Latijnse thema's vindt zijn parallel in de dubbele cultuur, het Iers en het Frans van zijn stichter Mary Shaw en dat is haar inspiratie en invloed geweest. Mary Shaw interpreteert en herinterpreteert het oude, het klassieke en het nieuwe. De natuur met al zijn rijkdom en kleur is een constante inspiratie en brengt leven in huis.   Kleur met zijn invloed, kracht en magie vormt de kern van Sequana. Sequana is een stijl, onverwacht, authentiek, elegant, tijdloos, waar traditie en moderniteit samenkomen. Overal is er een verhaal terwijl alles tegelijkertijd eenvoudig, fris en eigentijds is. Intense paletten van kleuren en texturen, van onverwachte allianties, toonaarden en subtielheden tot gewaagde contrasten, waaruit een veelvoud aan sferen kan worden gecreëerd, die de persoonlijkheid van iedereen weerspiegelen.   De esprit Sequana is universeel en aantrekkelijk voor verschillende mentaliteiten, van aanhangers van warme barok, verdedigers van klassieke traditie tot pure minimalistische estheten. Sequana is voor altijd in ontwikkeling, in harmonie met de tijd en wijd open voor expressie.

Categorie