Overslaan en naar de inhoud gaan

Armani Casa

armani casa behang wandbekleding

Onlosmakelijk verbonden met alle andere Armani-merken, biedt Armani/Casa een platform voor Giorgio Armani om zijn visie op het interieur uiteen te zetten: intieme speciale plekken met een sfeer van emotioneel genot, een plek om te ontspannen en gasten te entertainen, omringd door schoonheid en elegantie. Het doel van het Armani/Casa-onderzoek is om een ​​sfeer te communiceren, om alledaagse woonruimtes te kleden op dezelfde manier als Armani-modecreaties mensen kleden.

Het door Giorgio Armani bedachte huis is een plek die het plezier van welzijn biedt. Armani/Casa moderniseert de manier waarop ruimtes worden gebruikt door al het overvloedige, overbodige en nutteloze volledig te verwijderen. Niets wordt aan het toeval overgelaten en elk detail is minutieus bedacht om het idee van subtiele luxe uit te drukken.

De esthetische filosofie van Armani/Casa concentreert zich op eenvoudige lijnen en perfecte verhoudingen, verrijkt met kostbare materialen, verfijnde afwerkingen en elegant textiel. De zoektocht naar verfijnd comfort leidt tot het creëren van een totale thuissituatie, die gebruik maakt van een moderne en rationele ontwerptaal. Inspiraties uit Art Déco en oosterse culturen gaan samen met hedendaagse invloeden, in een constante dialoog met de modewereld.

Tegenwoordig biedt Armani/Casa een compleet assortiment aan producten voor woninginrichting: van meubelen tot accessoires, van stoffen tot wandbekleding, van keukensystemen tot badkamerconcepten.

Categorie