Overslaan en naar de inhoud gaan

Black Edition | Stoffen

black edition stoffen

Black Edition by Romo biedt exclusief ontworpen collecties doordrenkt met rijke, eigentijdse elegantie. Black Edition is gemaakt voor de luxe interieurmarkt en combineert verfijnde structuren, innovatieve weeftechnieken en ambachtelijke effecten met een visionair kleurenpalet.

Een hoogtepunt van ideeën, inspiratie en originele kunstwerken is de creatieve kracht achter de nieuwe Black Edition de afgelopen twee jaar geweest. Oorsprong afgeleid van couture mode, 20e-eeuwse abstracte kunst, volksborduurwerk, Indiase Ikat-ontwerpen en Byzantijns glasmozaïek zijn allemaal artistiek opnieuw bedacht en geïntegreerd door prachtige kleuren.

Met een handgeschilderde look, ombré-schaduw en eeuwenoude ambachtelijke technieken is er een gevoel van vervaagde grandeur, terwijl de levendige kleur en het subtiele gebruik van metalen garens het algehele gevoel verfijnd en modern houden. Verbluffende digitale prints van grootschalige bloemen worden vergezeld door ingewikkelde borduursels, jacquardweefsels van damast en bloemen, gespoten fluweel en prachtig voelbare veelkleurige strepen.

Categorie